MISSIE

De Kantoorhond is opgericht om het plezier van een viervoeter op de werkvloer zo toegankelijk mogelijk te maken.

We geloven oprecht dat het gezelschap van een kantoorhond bijdraagt aan de vitaliteit, productiviteit en het plezier van medewerkers.

De kantoorhond laat iedereen net iets vrolijker achter. Hoe gaaf is het om vanuit dat talent een stukje bij te mogen dragen aan een mooiere wereld?

HET TEAM

MATT MEISSNER

oprichter | techneut | sociaal dier

De Kantoorhond ontstond toen Matt zijn geliefde viervoeter meenam naar zijn werk. De positieve verandering die hij zag bij collega's inspireerde en motiveerde hem om een kantoorhond voor iedereen toegankelijk te maken.

Matt werkt als leidinggevende en scrummaster bij een softwarebedrijf. Hij heeft werktuigbouwkunde aan de TU Delft gestudeerd. Zijn liefde voor topsport maakt dat hij toewerkt naar de Ironman in Frankfurt in 2020. Naast fietsen, rennen en zwemmen is hij gepassioneerd ondernemer en hondenknuffelaar.

MARISKA VAN RIJSWIJK

MEDE-oprichter | lifestyle coach | carrière tijger

Ideeën generator, creatieveling en motivator. Mariska zet aan tot actie en daarmee is ze de drijvende energie achter De Kantoorhond. 

Mariska werkt als leidinggevende en buitenlandcoördinator bij een waterschap en is daarnaast lifestyle coach. Actief en energiek bezig zijn is haar hobby. Sporten, gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en ondernemen zijn haar passies. Ze helpt anderen graag om stappen te zetten richting hun persoonlijke, werk of gezondheidsdoelen. 

Meer informatie over Mariska vind je op www.mariskavanrijswijk.com 

DE HONDEN

NORAH

VITALITEITS AMBASSADEUR | proffesioneel knuffelaar | natte zoener

Norah ziet het beste in alle mensen en iedere situatie. Ze geeft iedereen haar onverdeelde aandacht waardoor ze jou het gevoel geeft dat haar wereld om jou draait. En dat doet hij ook! Haar talent is om ieder mens te laten grijnzen en aan te zetten tot haar te knuffelen. 

Ze accepteert ieder wezen en het is haar missie om iedereen geliefd te laten voelen. Ze vindt het geweldig om mensen te helpen om in het moment te zijn en gelooft dat iedere knuffel gebeurd voor een reden. 

JOUW HOND HIER?

vanwege verwachte uitbreiding is De Kantoorhond op zoek naar versterking

Denk je dat jouw viervoeter het karakter heeft en aanmerking komt voor een opleiding tot kantoorhond? De Kantoorhond is altijd op zoek naar nieuwe viervoeters om op te leiden.

Zie je mogelijkheden? Mail dan naar info@dekantoorhond.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Hoe kan het dat jullie honden geen haar verliezen?

De Kantoorhond werkt met Australian Labradoodles. Dit ras heeft de eigenschap dat haren in de vacht blijven plakken tot je ze er actief uitborstelt of blaast. De honden verliezen dus (amper) haren en daardoor blijft het kantoor lekker schoon en fris.

Hoe garanderen jullie anti-allergische honden?

De Kantoorhond werkt met Australian Labradoodles. Dit type ras is speciaal gefokt voor hun vacht. Deze vacht is hypoallergeen en daarom kunnen zelfs allergische mensen met deze honden knuffelen. 

Wat zit bij de prijs inbegrepen?

Alle genoemde prijzen zijn totaalprijzen. Dat houdt in dat er geen extra kosten bijkomen, behalve dan de BTW. Reiskosten, eten, verzorging van de hond zit allemaal in de totaalprijs.

Hoe zit het met het dierenwelzijn?

De honden van De Kantoorhond werken maximaal 2 dagen per week. Een halve werkdag duurt 3 uur. De langste dag is dus 7 uur, plus daar komt reistijd bij voor de hond. Dit is voor de meeste honden best wel intens. Daarom werken kantoorhonden maximaal 2 dagen en zijn ze de rest van de week gewoon hond. 

Hoe kan ik bij jullie komen werken?

Super leuk dat je interesse hebt om ons team te versterken! Stuur een mailtje met jouw motivatie en unieke talenten naar info@dekantoorhond.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!